Vestigingen

Kinderopvang Pinkeltje
Bossestraat 55
4581 BB Vogelwaarde

 

IMG_9558

Dagopvang, voorschoolse opvang, BSO en combinatiegroep

Dagopvang

Op de dagopvang wisselt de samenstelling van de groep per dag en soms per halve dag. Alle kinderen spelen bij en met elkaar, zoals ook gebruikelijk is in een groot gezin. De grote kinderen houden rekening met de kleinere kinderen en de kleine kinderen leren van de grote kinderen.
Op de dagopvang hebben we twee verticale groepen wat wil zeggen dat alle kinderen bij elkaar en met elkaar om kunnen gaan. Een groep van nul tot vier jaar van 15 kinderen en een combinatiegroep van maximaal 11 kinderen, die verdeeld zijn over deze twee speelruimten.

Buitenschoolse opvang

IMG_8484IMG_8494IMG_8491

De samenstelling van de BSO groep wisselt per dag en ook per halve dag.
Het maximaal aantal kinderen op de BSO groep is maximaal 18 kinderen in de leeftijd van vier tot 12 jaar. De speelruimte van de BSO bevindt zich op de gehele bovenverdieping

Peutergroep Duimelot
Meidoornstraat 2
4581 DC Vogelwaarde

 
Peutergroep Duimelot is vier ochtenden (ma, di, do, vrij) geopend van 8.15 uur tot 12.15 uur en is gevestigd bij basisschool de Schakel.
De kinderen die voor deze tijd bij Pinkeltje zijn en gebruik maken van de peutergroep, worden op tijd naar Duimelot gebracht en om 12.15 uur weer opgehaald.
De vaste leidsters op Duimelot zijn Kendy, Ellie en Naomi.
Het maximaal aantal kinderen op de peutergroep is 16 kinderen. De samenstelling van deze groep wisselt per ochtend.